Advertisement

Thursday, December 02, 2010

bunga-bunga cinta

wanna know what i feel right now? yes, exactly! saya sedang mood 'bunga-bunga cinta'.. ye, ini la akibatnya kalau buat cake jiwang.. mood pun jadi jiwang! haha..


anyway, i baru je dpt good news! cgrates dear for superb/excellent result! i doakan apa yg kite plan/our mission akan jadi realiti one day. takpela susah2 dahulu senang2 kemudian. nnti kesenangan tu akan jadi lebih manis sbb we're paying full effort to achieve it!


ok lagi satu, mood tgh bersemangat waja sbb ada great assignment menunggu. mmgla ada risk yg kene tanggung tp debaran & kecuakan tu yg jadi bende ni makin exciting. another thing, appraisal setel dh. at first gamble je .. tp alhamdulillah, semuanya OK!


oh, mari saksikan assignment lepas for my second big wedding. boleh masuk kat potrtfolio kot? hehe..


Wedding kat Texas, ehh.. kat Masjid Tanah :p

i'm loving it! moist choc cake (ada choc filling kat dlm, then kat atas pulakk..
sorry, mabuk coklat nnti pengantin :p)


close up. cake ni dlm 3kg++
details.. simple but i'm loving it!
i'll make sure u wont regret honey, insyaallah :)
the cupcakes, strawberry sebiji2 tauu
sweet light pink for romantic effect gitu ;)



insyaallah, i will arrange another upgrade version for BIL's wedding next year (ya allah, cepattnyaaaaaaaaaaa masaaaaa berlaluu). idea & concept dh data cuma nk zahirkan di canvas cake nnti.. wish me luck!

yg ikhlas; si buttercream survivor!


4 comments:

SOHO Mama said...

Details tu yang I suka. Some people tak perasan details ni kan? Good job. Sodap je nampak (i punya kelemahan - chocolate & kek).

wanita biasa said...

cantik!

ViZieR said...

yulie, bunga tu real flower ke atau icing jugak? canteeekkk..

Yulie Elveera said...

kak milie,
lain kali pi tempat bercinta (melaka) bgtau i.. leh bg rasa :)

wb, tQ! hehe

kak yus, tu bunga gula. leh beli kat kedai bakery..

Advertisement

Advertisement