Advertisement

Thursday, July 15, 2010

bukan you sorg tau takde baju raya...

:
ditujukan khas buat c*m, si famous blogger ;)


saya pun takde baju raya lagi. ntah sempat ntah tidak nk tempah. kalau tak sempat saya beli kat jusco je. cotton dia best2 gak. hehe. then size Sbrand puteri tu mmg sebiji size saya. mcm tau2 je dia ukur badan saya.hehe. tapi harap2 sempatlah. ingatkan tahun ni planning nk matching2 cotton dgn best friend, si ff!


oh, tapi dh masuk 6 hari dok MV ni tergatal nk cari kasut raya pulak.... wedges kot sbb sy suka pakai wedges. selamat & stylish (konon2)..


ff, sat lagi teman mama pi c&k ye. tgh sale gila2 tu... :p


satu-satunya kasut sy skang. sy beli kasut sekali sekala je.. hehe

ff in 'BOB HAIR CUT'. sy tiru dia jugak :p. tp rambut ff lagi cun la dari mama. haha

5 comments:

C!kpuanmuda said...

haha.. ramai rupanya yang serupa :p

c&k tgh sale ye? mekasih yanggg. dapat kasut raya pun jadi lah.. huhu

N I N I E said...

yoo, sama di sini.. i pun belum ade baju raye.. beli pun tak lagi.. tang2 pun beli siap juge.. tp mslhnya msti kena alter, almaklum saiz baju siap akk sllnya baju M, tapi kain L.. bkn sbb ape, sbb kain M pendek...

berangan juge raye thn ni nk pakai cotton.. :)

noniey said...

senang je yulie.. beli je yang dah siap.. mudah.. hehehe..

hajja said...

aku maybe tak raya tahun ni

so i stop shopping for the kids and him

yulie said...

cpm,
i kat seminggu dok MV ni. rata2 semua sale. tp i berani masuk kedai yg 'sedang-sedang' je la. dh dpt kasut tadi okla.. boleh raya! haha

kak ninie,
nape tah taun ni cam lemau nk buat baju. haha. saya ni baju xs kain S. haha.. eh agaknya mmg kalau kawin/ada anak size camtu ek? jom jom kite bercotton + wedges taun ni.. huhu

noniey,
ha a.. ready made la nmpk gayanya. tp still nk pujuk makcik sham buatkan aku satu or dua baju simple yg matching ngn ff. kata best friend :p

hajja,
why ko tak raya? ke raya oversea? hehehehehe. cite la sikit

Advertisement

Advertisement