Advertisement

Wednesday, February 24, 2010

must have item!

:


i'm loving it! hehehehe..



7 comments:

Nanee Hamid said...

amboi..
ni tepek kat muka ke bedak sejut??

teringat lak masker rambai. sedap menenyeh muka. mcm kertas pasir!!hahahahah

onenadiana said...

salam, ni mcm bedak sejuk ke kegunaannya? nak bagi hilang jerawat boleh tak?

♥nrina♥ said...

dah lama tak pakai bedak sejuk ni..tapi aku lebih suke tepek muka dgn timun yg baru keluar dari petiais...fuhh...

chi chiong kai said...

bedak sejuk ke
kata smsj aku pakai,
sbb nak putih after cross country

yulie said...

nanee,
aku mmg obses bedak sejuk dari dulu. ada skali tu BIL aku belikan dari kedah kaler kuning pastu mcm ada spices sikit. sgt best! uwaaaa rindu pulak BS tu

diana,
sy kalau ada jerawat mmg wajib letak bedak sejuk. esok pagi jerawat tu kecut. mmg bagusss la bedak sejuk apa2 brand pun ok tapi lagi best yg pure! cubalah

nor, ko takyahhh. muka dh licin! flawless gitu! eh best ek timun???? tapi aku malas la bab2 timun ni. kang tak disiplin

hajja, aku rasa bedak sejuk ni mmg agen pemutih. takyah guna whitening. tapi aku mmg sukaaa sgt pakai sbb obses. haha. masa dlm pantang lai syiok, nenek aku buat sendiri. busuk la bau beras tu tapi feel dia lagi strong!

noniey said...

untuk apa nih?

hajja said...

la, kau mmg putih pun

if u nak tahu effective ke tak, biar aku yg pakai! haha

Advertisement

Advertisement