Advertisement

Friday, January 29, 2010

two days before entering 3 series

:

entry before bday harusla berunsur materialistik... :P. kalau ada dibo the dragon gift confirm dpt! hehe....


MPV (in black!) : 2010 - 2011

first level handbag : before 35

decoration skills, fondant : 2010 - 2011

smartphone : 2011

cake stand. i prefer simple but classy! : 2010
teka, build in oven : 2011

bedroom make over : 2010
full set,wilton nozzle : 2010

classy white, cupcakes stand : 2010
aluminium build in wardrobe. kene ada mirror! : 2010

last but not least, a pair of perfect skinny jeans : anytime soon!

org kata, dari angan2 kite bina impian jadi kenyataan,
ps: berangan tak kene byr kan???? heheheh


source: the power of google




4 comments:

nanako said...

yulie.. kite pon suke sgt first level handbag tu...

yulie elveera said...

nana, betul2!

Nanee Hamid said...

xpe..baguih ape dream BIG!! rasenye yg gambar baking tools sume tu boleh dpt kot. eh, kat mesia tak byk cupcake stand/cake stand yg lawa2 or simple2. kalau ade member dok oversea, cube lah kirim. dh try tgk wiltonnye cupcake/cake stand?ok gak..=)

lela said...

emmm nampaknyer aku pun nk kene listkan lah ape hajat aku sempena 30 nnti...emmm byk gak ni dlm kepala otak...hahaha....

Advertisement

Advertisement