Advertisement

Tuesday, January 19, 2010

luahan hati

tiba-tiba saya rindukan anak saya.



padan muka, sbb smlm lepas berbuka puasa saya terus terbongkang tidur & membiarkan anak bermain2 dgn suami yang penat lelah baru balik kelas.. smlm, saya berbuka lambat sbb nk suapkan dia. agaknya dia boring lauk tu, terus buat hal & menangis2 then takmo makan. so, bila makan sepuasnya, ntah kenapa, kenyang sgt smpai mengantuk gila (walaupun berbuka telur kicap sahajaa)


tatkala anak cuba bergurau dengan saya, saya buat tak layan je dan lebih mementingkan kengantukan saya. makan malam pun, husband yang suapkan


memang tak patut!


yang insaf dan menyesal,
mama mia
:(

2 comments:

LITTLE DEWA said...

hi yulie. k awie ni. ini adalah keadaan biasa ketika saya tinggal berdua dulu ngan anak saya. anak saya ms tu mmg terer layan diri sdiri. huhu. tp skang ni dh x keje, 24j ngan die, nk mkn pon kene bersuap! spender pon x reti pakai sdiri pdhal dh 5 tahun. geram!

yulie elveera said...

kak awie, agaknya kalau kite penat mmg camtu kan. tu baru anak sorg :p
ff pun kalau sy cuti lama sikit, mula la dia manja semacam. ni lagila dani mama depan mata.. hehe
agaknya kite kene bagi adik la kat diorg.. cuma tak tau bile :D

Advertisement

Advertisement