Advertisement

Wednesday, December 01, 2010

midlife crisis : to find the best outfit (yg penting tak mahal! haha)

nk pakai toot nmpk over pulak, pakai tett mcm sarung nangka.nmpknya kene amik cuti sehari pi mall pastu try baju2 yg sesuai (melampauu tak? haha)..


satu je kat kepala skang ni, skinny jeans & long tops (or tunic).. not updated tp sure selesa gile & yg paling penting terasa kompiden kot?


meh layan gambar sementara sy curi masa ambil 1 sweet day pi mall try baju (kalau berkenan baru beli).. emm, agak2 bile tah masa tu :P


ni comel tahap melampau ni!

dull and pale, tp kene ngn ariani meletopss!

mcm pemalas je baju ni , tp sure selesa gile!

black lagi.. tp mcm comfort cloth je
oh oh oh.. comellllssssssssssss!!!


ps: skang ni saya tgh mood membeli tudung, tudung berpuluh2 baju pulak takde :P .. sape ada link best2 for baju seperti diatas ..bgla, online shop pun ok gak jimat masa. hehe

3 comments:

wanita biasa said...

kau nak pergi mana?
i herad tudung online tak best

Yulie Elveera said...

wb,
i mean link baju.. tudung mmg aku takleh beli online x masuk ngn muka. aku kene walk in

dhr said...

saye kalo beli baju mesti nak try..saye ni heavy bottom, kalo bahu lepas, takut bwh plak tak lepas sb tu kene try dulu...tp saye skg suke tgk design baju2 kat blog ni:
http://arkedcyber.blogspot.com/

labuh dan longgar.

Advertisement

Advertisement