Advertisement

Friday, July 23, 2010

Big Project

:
tahun ni buat julung kalinya i tulis (in this case, menaip) few wishlist. alhamdulillah manage to achieve 50% of it. kita ada lagi 4 bulan before 2011 kan, so mintak2 boleh achieve more. insyaallah, amin.. amin.



i believe the phrase "ckp/tulis byk2 smpai jadi kenyataan! dlm berdoa pun kita ckp jelas-jelas impian kita even sometimes ada org doa dlm hati.."



so.. i'm going to register my first Fondant Class. not basic, tp ADVANCE class..




bile?


:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
not now, but...



:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

lepas raya daaaa.. hehe.. to miss ehem (yg siap bg gambar dlm fb tu, you tak kawin dlm masa terdekat kan? kan? kan? .. hehe)







3 comments:

hajja said...

yeah i cant wait !!

Wawa said...

setuju sangat dengan kau. kenatulis dan cakap jelas2 apa yang kita nak. insya allah di makbulkan. atau at least kita akan cuba mencapai impian la kan.

go yuolie go. aku ni nak buat kek utk diri sendiri makan pun dah lemau nih. aduhai.

Iirakuu Miiraii said...

yeay! aku pon can't wait jugak!

Advertisement

Advertisement