Advertisement

Monday, March 15, 2010

next event...

:

looking fwd for next event... this will be another romantic event & my eyes now drooling for something simple , sweet & delicious!


maybe combination of light pink + creamy purple will be the perfect answer? ohhhh, just wait n see ;)


sekadar gambar hiasan. tq mr google!




ps: i'm over the moon when received a belated bday gift from my SIL (she's my pet sis during school time.. hehe). It's a CAKES book with marvelous recipe & superb presentation! wow.. love it to bits!!! TQ sis!!



:

6 comments:

dhr said...

xsabar nak try kek akak next week.ade sorg cousin saye dah mule berjinak-jinak dgn bidang bakery ni.smlm tibe2 husband saye tanye u xde minat mcmni ke?mmg ade tp malas dan xde brg2 nak buat cake.mungkin nanti bile saye da cuti boring2 xtau nak buat ape saye akan cube buat cake sendiri.hehehe.

yulie elveera said...

hehe.. mintak2 semuanya berjalan ngn lancar. risau gak if level taste kite tak sama.. em, bab membeli brg ni boring gak esp for new beginner. byk gak kene invest.. tapi kalau dh minat tutup mataa je.. hihi
bile start cuti?

dhr said...

saye start cuti 1st april.tp rasenye kalo husband saye tu lambat lg pergi saye akan pg keje.bosan ar duk umah,da la xde gaji.

hafizayusoff said...

pink plus purple are perfect match!!

yulie said...

fiza, tu ah. lovingg gitu. cuba lom finalised nk wat design camner. pecahh kelapa eh kepalaaaaaaa.. hehe

zamnzara said...

i ada gak buku ni. mmg best. dah la siap dgn gmbr suma. mmg best. tp recipe dia suma ikut gram kan. i prefer cups. sbb kan byk buku recipe pakai gram, i invest in a good tanita brand scale. huhuhuh...ada je alasan nak membeli tu kan.

Advertisement

Advertisement