Advertisement

Thursday, February 11, 2010

my little helper

:
my big girl yg bakal jejak 3 years in coming june. bile tgk gambar ni mcm big girl pulak. currently sgt obses dgn Dora & boleh hafal dialog and segala action Dora. paling suka Dora Dance. buat muka serious kalau tgh pretend to be Dora (cuteness!).


suka jugak kacau mama during study time. semua buku cake dia nk conquer. i'm a typical mama, lg suka dia jadi lecturer kot? hehehehe.. tapi kalau dia minat cake ok gak. leh bukak family business one day (berangan!)


masih terlalu suka sup.. so belum ada minat nk test resepi lain. jaga kulit ke ff?? currently suka flash light. siap nangis sedu2 + menjerit kalau tak dpt flash light. adoi! so, mlm2 mengigau kepenatan. kurang gemar berposing, tapi np. akan ditrain sehingga minat sbb best sikit dpt model kulit licin ni.. hehe



suddenly i miss her so much!



gambar lama. chubby kan?

teman mama kat dapur kalau dia ada mood. normally dia tak kacau masak/baking tapi kacau bende lain!
ni tgh malas nk posing
senyum control bile dgr 'cheeeeeeeeseeee'
layan je la mama aku ni..

3 comments:

hajja said...

muka kau la

hajja said...

muka kau la

Anonymous said...

Incline to Our Inky Prices at www.Pharmashack.com, The Unequalled [b][url=http://www.pharmashack.com]Online Dispensary [/url][/b] To [url=http://www.pharmashack.com]Buy Viagra[/url] Online ! You Can also Epoch to Notable Deals When You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/cialis.html]Buy Cialis[/url] and When You You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/levitra.html]Buy Levitra[/url] Online. We Also Be subjected to a Unequalled Generic [url=http://www.pharmashack.com/en/item/phentermine.html]Phentermine[/url] As a services to Your Intake ! We Huckster Pre-eminence evaluate [url=http://www.pharmashack.com/en/item/viagra.html]Viagra[/url] and Also [url=http://www.pharmashack.com/en/item/generic_viagra.html]Generic Viagra[/url] !

Advertisement

Advertisement