Advertisement

Friday, February 12, 2010

horror valentine's story (inspired by Hitz.fm)

:
i've never celebrate valentine's day, takdelah alim sgt tapi mmg tak smbut :p
cuma adalah dulu kat old school syok jugak bila dpt roses + apple masa minggu apple & rose. hehe


but........ masa first year (before met my husband), ada connection with one guy ni. he's a good friend tapi bile ada connection kejap je. My horror valentine's story adalah Lunch kat Pud* & i bayar! bukan kedekut, tapi patutnya dia la byr kan dhlah susah nk jumpa & konon2 special day. tak abih lagi, dia ajak pi beli roses. aku dh berbunga2 la ingatkan dia nk bagi aku. last2 takpun then dia bgi org lain yg katanya Best Friend dia. Hampes! mlm tu terus buat email, 3-4 hari clash dah. cartooonnn! (ok, old story)



luckily, i found this sweet,tall & handsome guy . first met masa cedok nasi kat cafe UTM. Wah.. terus gila bayang & he's now become my husband :) . The best thing, masa tukar2 phone no, aku takmo tepon dulu. konon2 segan. pastu lepas smbyg siap doa dia still ingat kat aku. baru nk bukak telekung ada org calling & wish good luck sbb masa tu nk exam. wah, terus berbunga pi exam dgn penuh semangat! & that is the best moment ever, time uni! oh lagi satu, no more issue pasal bunga sbb dia tau bile & apa occasion nak bagii... I LOVE YOU!

:

7 comments:

Nanee Hamid said...

wahh..seronok n bersemangat bila p kelas, ade org yg kite admirer.

hahah...melalui jugak zaman2 gitu..bukan le nak bercinta sgt2. stakat nak bg inspirasi p kelas aje. tak kenal pun xpe, asal dpt curik2 tgk muka..tu yg best..=D

chi chiong kai said...

wow

romantik

tak sangka u kau jumpa dia masa senduk nasi!!!

aku pulak bf kiri kanan, last last lekat pada mamat yg akak akak office kenenkan..

yulies said...

nanee,
betul2. tu yg tak penah ponteng kelas tu kecuali sekali sekala. pastu kalau tak nmpk mcm down je.. wakakakaka.. paling lawak masa aku merempit naik moto ngn mmber sekali terserempak dia baru balik smyg jumaat naik moto gak. wahh, tgk rambut dia meliuk2 ditiup angin. peh!

hajja, time senduk nasi tu dia tak perasan aku lagi. cepat2 je aku que belakang dia. padahal dh kenyang, tapi dia punye pasal sanggup tu beli nasi lagi.. wakakaka. peh ko! keliling pinggang
.. eh, bila lagi nk rasa kan.. hahahaha

♥nrina♥ said...

waktu bercinta semua indah...
rasa berjalan atas air je hehehe...

dah p buat kek..!!

Ijan said...

TIme uni sangat seronok kan.. cuma time nak kena bangun awal pegi kelas dan sit for exams tu lah yg tak seronok.ehhehe

syaf said...

ohh begitukah ceritanya hehehe aku tgk muka dia rasa nak lari.. muka garang :P

yulie elveera said...

syaf, finally u jot something here ye darling!
aku tak kisah muka garang janji hensem! wakakakakaakaka.. memandang rupaa btul!

Advertisement

Advertisement