Advertisement

Saturday, September 01, 2012

Sepatah Dua Kata..

lama rasanya tak berkata berpatah-patah hehe. sejak minggu2 terakhir ramadan smpai skang mmg busy je aku ni. em, ntah zaman bila tak busy ye tak? ye la dh buat 5 keje (pekerja syarikat swasta, baker smbilan, isteri , mama & social net user) mmg sentiasa "BUSY" tu my middle name. pulak tu, skang ni jadual baru pengambilan kek selasa-jumaat so mmg packed sgt jadual. walaupun busy, selagi boleh aku peruntukkan masa utk buat keje2 rumah n masak. terapi sebenarnya masak2 ni cuma tu la kdg2 smpai takde idea dh nk masak apa. nama pun perempuan, tak habis2 keje ni kan hehe


oh, mls nk pening2. skang ni aku tgh bahagia melayan Adam&Hawa kat youtube. mmg bahagia sgt rasanya. jiwa bergetar2 la dek penangan aaron aziz ni. heroin dia takla meletup sgt tp sbb diorg berlakon pure & tak fake maka sgt best menonton siaran 20-25 min ni. yeah, one word BAHAGIA :)





kebahagiaan semalam, raya @camelia


1 comment:

SOHO Mama said...

Yulie, tak terlambat sangat kan nak ucap Selamat Hari Raya..Maaf Zahir Batin... :)
I pun nak try tengok la cerita ni. Takut tersangkut pulak nanti tapi try dulu lah hehe
Betul la Yulie cakap, kita ni buat banyak pekerjaan sebenarnya. Cuma kita sendiri kadang2 tak sedar (orang lain pun ada yang tak sedar :P).

Advertisement

Advertisement