Advertisement

Wednesday, June 13, 2012

Shape improve sikit...

bukan senang jd baker kan, sometimes kite rasa dh ok sgt dh buat ni.. tp bila lama2, rasa mcm ada kurang pulak. for me, walaupun most of my cakes dibalut, still i'll challenge myself utk make sure sebelum dibalut ianya berada dlm keadaan yg ok .. bukan takde cake yg nmpk cacat, tp kan bila bake penuh kasih syg mmg ada beza ouputnya. oh cake sikit okla kan .. kalau one day berpuluh cake kene produce mmg takde dh elemen kasih sayang ni haha.. dakla maksud buat cincai2 cuma tak dpt la belek2 lelebey :p


okla bebel je ko yulie oi! .. sorry peeps :P .. ok, meh saksikan latest rainbow cake (jumaat lepas) yg saya rasa cam puas hati sikit sbb kurang kemek2.. cam biasa, hilang penat lelah bila nmpk output camni. love!




 ni pun tergolong dlm kelas "standard deco", RM100 :)


2 comments:

SOHO Mama said...

BIla dah balut pun nampak kemas je Yulie. Mesti sedap sebab dibuat penuh chinta :)

blogresipi.com said...

Cantiknye... setiap layer nampak kemas je.... :)

Advertisement

Advertisement