Advertisement

Tuesday, April 03, 2012

I want!

Kegilaan melanda.. rambangg mataaa! kaler mana bila beli tak menyesal jiwa dan raga eh?? bg idea sikittt ;)





pic google


8 comments:

picking myself up said...

i'd go for gloss cinnamon. classic!

Azrey Rozie Eiman said...

Oh ada yellow.. like like. Brand apa ni?

picking myself up said...

try tgk sini... die jual KA http://sharizacollection.blogspot.com/

Reena said...

Eh-eh.. macam KA i je tu. Hehehe.... By the way sebenarnya i suka sangat dengan color pink tapi jenis smooth color ni senang terkopek cat kalau kita terusik dengan benda tajam. Last-last pilih color jenis metal grey je.

Salam kenal awak :)

Yulie Elveera said...

kak awie,
mmg cunnnn tp table top saya dh gelap.. rasa2 dh tau nk amik apa.. tgu this week.. aminnn :)

kak roziey,
cuba survey kat dubai.. rasanya kt obersea murahh bykkk

reena yg comel,
ha aa smlm saya google2 terus nmpk posting awak.. tu yg bersemangat balik. btw sy dh call kedai toot n mintak reserved kaler yg nak.. ada rezeki ada la.. thanks reena for inspiring me.. salam kenal :)

SOHO Mama said...

My sign is fire so my colour is red. If me, pilih merah kot. Tapi Ice Blue tu pun mengancam la Yulie..
Huihh kalau Izzo tengok ni pasti julings.

Yulie Elveera said...

kak millie,
i baru tau ada satu lagi kaler mengancamm gila!! sparkling cherry apple red.. tp beza 500 dari yg tgh promo ni.. function sama tp in terms of colour je beza.. bazir lak 500.. byk bende leh buat dgn duit 500 tuu.. nafsu nafsuu.. okla, i go for promo item je kot
kata kt izzo, one day dia boleh beli punyaaa.. nnti dh dpt i suh hubby amik gambar cun2.. hehehe

Azrey Rozie Eiman said...

Yes yulie.... Murah byk! Esok gi dubai nanti kena jeling ngan org tu kalau mintak beli ni n angkut naik flight. Hehehe

Advertisement

Advertisement