Advertisement

Friday, February 17, 2012

Once Upon A Time


when i was 49kg ;(




time ni takdak pun corset oii




4 comments:

SOHO Mama said...

Yulie, kena tukar sikit misi kot...kalau Misi Once Upon A Time lambat berhasil ha haa...
I dah tukar misi sejak 2 tahun lepas. I no longer want to 'fit into that old jeans' ataupun nak kurus macam dulu (before empat anak? errrr). So skrg misi I nak jadi fit & strong, like I used to be. (instead of slim like I used to be).
*dari tadi rasa mcm malas pegi gym lak camno ni*

suziesanji said...

then, kena l pakai korset, baru dapat balik camtu.. hee

blogresipi.com said...

Wow slim :D

Yulie Elveera said...

kak millie,
betul! nk dpt cam dlu maybe susah skitt.. since ada part2 yg dh mcm permenant je ni.. hehe.. ok pas ni blow balik sport shoes tu.. huhuh


suzie,
pakaii.. tp on off :P

ijan,
ni dluu laa ijan.. camni la jdi baker kek lom smpai kt customer kite dulu yg rasa.. kan?? .lagii laa kalau tgk blog ijan tu.. semua nk ngapp rasanya! .. tgh bercinta dgn oat ni.. harap2 ada la kesan .. lama takpe janji ada.. huhuh

Advertisement

Advertisement