Advertisement

Monday, August 15, 2011

anak dara saya ;)

ok, tak sbr nk raya!


yg ni gambar dari tokey kedai.... boleh tempah online sbb dia akan bg guidance mcmana nk ukur..ceritanya camni, saya ni mula2 tak berniat pun nk order baju. ingat nk beli siap je. tp tgk sorg femes blogger rasa comel sgtt baju dia tempah utk anak dia. so hasil pertolongan kawan saya si ain, sy contact @ladyimran melalui twitter. masa tu kol 11mlm (oh biasalah mood tetiba dtg).. so tweet2, dm2... terus on.. huhu.. thanks to the new technology!!


actually saya bg 3 kali ukuran baru tepat sbb dia sendiri akan check logik ke tak measuremnt yg kita bagi tu.. seriously mula2 tu cuak takut tak ngam, tapi alhamdulillah.. dia mmg terer!



credit to nilamboutique



ps: baju kurung ff ada 3 tahun ni, satu lagi MIL bagi siap ada blink2..thanks mak!!

4 comments:

fadillah said...

aku suka pink yang polka dot tu..mesti comel jer ff pakai..

Yulie Elveera said...

first time order baju online.. jenuh aku ngukur sbb tak reti .. tp sgt berbaloi sbb comell sgt.. hehe

Azrey Rozie Eiman said...

cute!

Nilam Boutique by ladyimran said...

Thanks yulie for your order. Really appreciated it. Nnt boleh tempah baju u pula ok. I can do many designs including kaftan.

Thanks again!

Advertisement

Advertisement