Advertisement

Monday, March 07, 2011

help




sape sokong sy resign????? sila bg pendapat ikhlas.

Thank you



:
:
:
:
:
:
:
:

7 comments:

Wawa said...

Yulie, aku sokong ko resign sebab :

1) ko sangat minat pada baking & takde masalah utk ko kekalkan minat tu plus ko takde masalah nak cuba benda baru (new recipe,new design etc etc) :)

2) ko dah ada regular customer so aku rase takde masalah utk ko tambah customer baru :)

3) kalau ko buat fulltime baking maknanya ko boleh tambah lagi order which makes income ko bertambah :)

Ni pendapat tulus aku la.And aku assume ko resign & nak wat full membake, bukan carik keje len hehehe...Hopefully points taken :)

p/s:Mungkin solution satu lagi is ko pindah kl so tayah travel, but sure susah sbb sham keje sana..So point ni aku cancelkan sendiriklah :P

N I N I E said...

sokong wawa!! dan sokong awk juge.. :)

kesian byk travel tau.. bisnes aje, pastu bleh akk rekemen bisnes akk skali, :))

Soulie said...

resignnnn! orang gila jer yang kejer tak tentu masa. aku dah tak jadik orang gila dah skang hehehe. ko lagik truk asik kene ulang alik KL-Melaka.

jom join aku tukar environment baru :D Be it tukar kejer lain or full time baking! kalo tak try tatau kannn?

Wawa said...

haha terperanjat aku bila lak aku komen kat etry yang ni. tapi jawapan aku dah dijawab oleh wawa satu lagi.

cumanya kitaorang boleh bagi berjela2 point, tapi kau lah kena tepuk dada tanya diri sendiri dan tanyalah husband kau.

apapun sokongan husband paling penting, juga restu mak ayah.

ecewah.

tapi aku serious ni, dari pengalaman aku lah kan. sebab income bisnes ni ada psnag ada surut and bisness means more work. so husband yang support sepenuh jiwa raga dan poket adalah sangat penting.

sekian.

N I N I E said...

haha.. i really thought the 1st wawa is the wawa whom i meant!! aisey, salah org daaaa.. tp points dia mmg betul..

and i truly say yes to 2nd wawa's points too.. esp the last part tuh ;p

Wawa said...

ahahaha confused by the name of WAWA... btw saya wawa yg se-utm ngan yulie dulu :)

and yes points wawa yg lagi satu tu mmg betul...support from spouse saaangaaattt penting...sbb nnt nak mengadu domba pon ngan dia jugak :D

Yulie Elveera said...

thanks korg. lega hatiku.. if betul rezeki aku kat tempat lain aku kene redha.. tak cuba tak tau kan?

hopefully, ada jalan terang kat depan...

Advertisement

Advertisement