Advertisement

Monday, January 03, 2011

2011 - Fabulous Year!

do support my batch! (science comp 98-2002, utm)


mai -> http://www.okinokiyo.com/
watie : http://geniusbabyonboard.blogspot.com/
rok --> http://brand-chick.blogspot.com/
ain --> http://www.creativelydesigned.com.my
anie --> http://craftbyannie.blogspot.com/
gg --> http://StyloScarfs.blogspot.com/
lala --> www.sicomelote.blogspot.com
mambau/erma --> http://kurungchanteq.wordpress.com/


and last but not least, my dear friend norli @http://blog.rinssuzana.com/
talking about her, baru perasan metro sabtu. masa tu tak cam, tp hati dh terdetik. so i read that article carefully. serious!!!! mmg norli! terus tweet :P . last jumpa dia during izwah wedding.. insyaallah ada rezeki kite jumpa nnti :)


actually byk bende kitorg share dulu2. dia ni sama praktikal kat tempat hampeh ngn aku. hampeh bukan sbb kompeni kecik. tapi hampeh sbb suka gunakan kitorg. suka2 pinjam kete then janji bukan2. last2 tak tertunai janji tu. so aku ngn norli ni mmg hazabb laaa menanggung memori kat situ. and yes, norli is such a lovely darling. hw can i forget her? dialah org pertama ajar aku pakai contact lense. masa tu siap jerit2 cuak. haha.. norli jugak teman berkongsi suka duka mengenang nasib sbb kitorg dulu sama2 super skinny. dia ni ala2 consultant dressing. byk bende aku belajar ngn dia pasal dresssing2 ni. haha.. pi shopping sama2 even aku more to window shopping je..


and paling tak lupa, she's the one jemput kitorg balik honeymoon + belanja makan. time really flies eh? i'm super proud dgn apa yg dia achieved skang. Big cgrates norli. mana tau ff kawin nnti leh hire ko? hehehehe...


2005 - norli & rudy
aku yg happy dpt wedding gift from them :P

ok semua, semoga 2011 ni membawa lebih kegemilangan buat kita.. Insyaallah :)
ps: norli, thanks for your sms & phone call tadi. ko tetap cam dulu.. aku terharu :(

10 comments:

Erma said...

thanx yulie!

Iirakuu Miiraii said...

omg. rinssuzana kawan ko?
aku suka tgk hasil kerja dia. mmg meletopppsss

Yulie Elveera said...

iera,
ha a. satu batch sama praktikal. mmg close la. sib la aku dh kawin :p

Yulie Elveera said...

mam,
hidup fsksm! (eh tetiba.. huhu)

Fynnaz said...

Hidup FSKSM gak lah!!! Bangga! Hehe.

Fin jer takde bisnes haha.

Mrs. chik said...

weii malu hang buh akunye blog yg mati tak mau idup tak segan. haha sapa2 klik situ sila refer ke fb je. yulie sabar ye jan batch nnti aku buka pre order la sibok betoii

Yulie Elveera said...

fyn,
mana tau one day.. now busy ngn 2 hero 1 heroin. huhu.. yulie ff sorg okla. if dah ramai nnti tak sure lah camner.. hihi

rok,
saje je aku psiko hangggg tuuuu.. hoho.. no lah kidding! aku dh mimpi2 ni weiii :p

Yulie Elveera said...

eh rok,
awat hg punye peribahasa tu semacam sikit? saje ke typo? huhuhu

MaSLiNa said...

eh, yulie.. tak sangkakan ramai budak² batch kita buat biz? sama la mcm ko.. ingat bdk² sc comp reti ngadap pc jek.. otak pun mcm matrix.. aku pun dah kuar dari field study.. stakat ada degree sc comp je tapi tak guna langsung :)..

Yulie Elveera said...

gg,
tu la bende ni mcm tetiba. pulak tu mmg kaki ngadap komp. maka marketing onlineee laaaaaaaaaaaaaa.. huhu

Advertisement

Advertisement