Advertisement

Monday, October 18, 2010

tuhan uji sbb tuhan sayang pada kita..

disebalik ujian/dugaan yang bertimpa2, tuhan masih bagi aku kekuatan menzahirkan kenangan-kenangan indah di atas kek. ukiran-ukiran ini kukira teraphy bagi diri sendiri. Thanks Allah atas nikmat yang satu ini. alhamdulillah.....


theme: birthday, here and there...


farhana, 3yrs

aunty, 35th


m. fazli akmal, 1 yr

ain 14th, ayah 38th


more to come after this ;)

5 comments:

N I N I E said...

soooooo sweet ur cakes... well done!

dulu2 pun akak suke melukis as therapy.. merehatkan minda & mengkhayalkan fikiran.. :)..

sampai mak kata, "gambo tu hidup baru tahu.." sbb addicted betul dgn melukis..

wanita biasa said...

car atas kek tu toy ke apa?

Yulie Elveera said...

kak ninie,
sy kan tak reti melukis. so piping icing ni kire lukis la kan. haha. tp betul, la tenang jiwa jadinyaaa

WB,
tu non-edible toys. ada jual kat bakery. aku saje buh bg budak2 happy. hehehe.. indirectly aku pun happy jugak. tu kire complimentary la from me ;)

N I N I E said...

yulie,

melukis tak semestinya atas kertas.. conteng dinding pun melukis jugeee, hihihi... decorate ats kek tu kire lukis la tu, yg penting release tensen... dunia seni kan luas... :)

Yulie Elveera said...

haha. betul tu.. seni itu luas. kalau tak reti melukis pipee sajaaaa...

Advertisement

Advertisement