Advertisement

Wednesday, September 01, 2010

she did it again!!!!

mula2 dia refused nk pakai gown. fine, boleh terima. mlm tadi masa test baju kurung yg mama baru ambil kat tailor, dia taknk pakai baju kurung pulakkkkk! pening kepala fikir ni. baru mama nk feeling2 sedondon berenglish cotton dgn ff..


uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. abis tu nk pakai apa raya ni wahai anak???? takkan nk pakai baju ni kott???


:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:



*i have 8 days utk psycho/pujuk ff. ada ke cotton gambar dora?
next year leh tempah baju kurung gambar dora la..




7 comments:

N I N I E said...

anak2 akk sooooo excited nk test baju, tak sempat2 lagi cut the tag.. hehe..

yup, i think dora could help :)

hajja said...

my challege jugak nak aksi ae pakai baju kurung

maybe bila see adik pakai , dia nak pakai.

aku rasa kau foce je lah. then suruh daddy dia pujuk. kasi rm100 ke....

yulie said...

kak ninie,
so pasni kene gigih cari tailor yg leh buatkan baju kurung dora :p.. tensionn betul smlm. terus i takde mood!

hajja,
aku tgh pk camner nk psiko dia ni. maybe hari2 tunjuk baju tu bgtau baju cantyik baju cantik kot.. haih, takpun wat superimpose dora tgh pakai baju kurung. 2 pasang lak tuu baju dia tahun ni.. adehhh

dhr said...

nanti raye bile die tgk semua org pun pakai baju raye mesti die pun teringin nak pakai...hehehe...

Iirakuu Miiraii said...

ayyoooo ff..... pensan la mama ini machiammmmmm. yulie, ko rasuah la kek dora if dia pakai baju kurung.

or.. ko buat cuppies dora pakai baju kurung.

nanako said...

yulie.. kita pnah face the same problem dgn aaqil.. apa yg kita buat ialah pegi kedai yg jahit embroidery(slalunya kedai2 yg buat uniform2 tu) and mintak diorg buatkan logo transformer, pastu amik & jahit pd bj melayu aaqil... hahhahhhaha

yulie said...

iira,
em. dia suka stobeli. hhe. aku dh buat baru ni.. tp cuppies is cuppies. baju tetap takmo pakai . huh
nana, emm.. good idea. next year nk buat camtu laa

Advertisement

Advertisement