Advertisement

Wednesday, June 30, 2010

being romantic.. *ehem ehem*



:

isn't he sweet?



ps: zaman dulu2 bf suka belikan roses/chocolate. dh kawin ni dpt buku camni pun dh happy ke-langit!

ahaks


5 comments:

azura said...

bagus betul blikan buku ni untuk si isteri..

sangat supportive ok..

Yulie Elveera said...

tu la terkejut aku, jatuh cinta kejap ;P.. ke nk pancing esok hari *khamis*. haha..
dia kata dh boring tgk design cupcakes aku. tu sbb suh aku explore bende baru..

Nanee Hamid said...

yulie..bagus le bile die komplen, ade inisiatif +ve dr die. jgn jd mcm *lelaki* (kbykn, tp xsume) lain, asik komplen..tp xsupportive lgsg ;p

hajja said...

kau ni mmg la gatai...
"tu la terkejut aku, jatuh cinta kejap ;P.. ke nk pancing esok hari *khamis*. haha.."

aku faham tau !

aku pernah dapat bunga sekali je. masa dating dulu. altho dah lama tak pekena surprise by him, he is too good , too nice. poyo puji laki sendiri..hahah

Iirakuu Miiraii said...

wahhhh lomentik laaaa. itu "khamis" saye juge tau. yulie ni mmg gatai lah! ahahahahha!!

aku penah dpt bunga dr bf (now ex la). mase dpt aku ckp "apesal kasik bunga? u kasik i amik, tp i x suke bunga tau".
kikikikikikiki

Advertisement

Advertisement