Advertisement

Monday, February 22, 2010

Diarrhea Attacked!


this time around due to grilled chicken. hubby kata aku ni leh makan kenny rogers je. kalau pasar malam sure diarrhea. family members lain ok plak.last time, makan ikan bakar je sure kol 3 pagi muntah2 + diarrhea + loya yg amat. that's why skang ni tak makan dh ikan bakar. takut!


pi visit dr tadi, dr bising sbb smlm dh kene tapi baru pi dr arini. tahan je muntah waktu masak lauk ff smlm. seksaaa yg amat. pagi ni masak ok sikit. sian lak ff kalau mama tak mask. smlm , aku hanya boleh makan 2 keping roti sbb bau rempah terus muntah. ishkkk.. kalah org pregnant!


dr check records, dia kata maybe alahan something. i thought alergic some spices kot? eh ada ke org alergik rempah??? sound weird tapi seksaaaaaaaa oo.. sakit sgt muntah ni. loya lagi. tapi 'red flag'..


so, MC!


2 comments:

dhr said...

kesiannye!saye pernah rase mcm tu sb minum air tebu pasar malam dgn byknye.malam tu xbole tido sb asik muntah2 je.muntah air tebu!take care ye kak.makan ubat.pasni jgn mkn yg bukan2 lg tau!

MaSLiNa a.k.a. GG said...

kdg2 perut kita nih jenis yg 'tak tahan' sangat.. lagipun makanan kat psr mlm tu ada yg kene'filter' dulu.. bukan semuanya 'bersih' n 'selamat' dimakan... aku pun kene mcm ko nih... mmg azab!!

Advertisement

Advertisement