Advertisement

Tuesday, January 12, 2010

my heart just melted when i saw her..

before this i never purchased any handbag which cost me 500 and above! reason: tiada budget! aku ni kira kategori simple & sederhana orangnya. jarang sekali melakukan aktiviti impulsive buying. kalau nk sesuatu, agak lama berfikir then kadang2 dapat kadang2 tak.


syukur, apabila planned purchased kali ni menepati citarasa. yg penting, masih dlm range affordable, exclusive & new arrival item. the best thing, beg ni ada sling utk aktiviti riadah, tp kalau nk perasan datin makcik, bleh carry in different way. oh ,lagi satu.. kaler MERAH (penting neh!)





riadah zoo melaka

makcik sedang mengawasi si anak gadis yg bercakap dgn pokok renek

BB - kulit lembuu... :p


ps: entry ini dibuat utk kawan2 yang bertanya. bukan nk show off ke apa. mungkin boleh jadi reference siapa yg berminat nk purchase full leather (middle range). btw i love BB ni, mcm cool je. hehe.. enjoyceeeeee...



10 comments:

Nanee Hamid said...

err..tlg ckp ngn makcik tu, sila amik gmbr bag dekat2 ek. bg nampak clear sket. ni puas nak teropong..=D

btw, merah pun peberet i..ehehehhee

Fynnaz said...

Tu lah tak nampak lah. Kasik tunjuk clear skit hehe.

yulie elveera said...

nanee.. pasni agak2 kalau kite buat kek frosting merah haru tak?? haha

nanee & fyn, alamak papparazi snap sikit2 je.. dia lagi excited nk snap original BB iaitu lembu yg cool tu.. takpe, lepas ni setahun pakai. sure tak larat tgk nnti.. hehe

Nanee Hamid said...

yulie..buat lah kek merah. red velvet+topping cream cheese..;)

Iirakuu Miiraii said...

Yulie,
bag to 2 in 1 eh. leh sling skali?

yulie said...

nanee, penah gak tgk tp mcm scary je kaler merah. hehe. agak2 sedap ke?
iera, ha'a 2 in 1. kalau takmo sling boleh tanggal2.

hajja said...

sera, ko dah minat eh ? hahhaha

malyn said...

jatuh cinta juge...cool

Iirakuu Miiraii said...

Hajja,
Aku kan dah ada merah with sling bag. Takkan nak beli sama kaler lagi.
Maybe i will go for fushia pink kot.

dhr said...

owh..ini la beg merah tu ye.cantek ar kak!da lame teringin nak ade handbeg BB.hr tu ms kawen igt nak buat hantaran tp xmampu,so down gred beli yg lain.

Advertisement

Advertisement