Advertisement

Monday, March 30, 2009

new hot baby in town!

engku aleesya engku emran.. born on 30th March 2009. wow! 4.04kg - normal delivery! alhamdulillah, c'grates erra

.. must be super duper cute (malay version of suri????)

PSST.. i've been dreaming few names for my future/coming baby (am not pregnant yet, berangan je) Lyssa Adreanna - (if girl, ada iras2 anak nina.. sukaaa la nama ni.. hehe) or F*r**z A**s*** (if boy) .. huhu mcm bestt je. ni takde kaitan, tapi suka tgk lisa suriani dlm Ponti Si anak Remaja. Cuteenyaaaa

3 comments:

noniey alias said...

takpe yulie...dah bleh tambah dah sorang lagi..hehehe

yulie said...

huhu.. aminn..

enina said...

hehe.. suka ke nama lyssa.. i mmg suka nama lisa sejak sekolah2.. rasa macam cool je nama ni n sweet.. tapi saje je tukar ejaan kasik best sket :P eh dah bersalin dah erra? dulu my hubby pun nak kasik lisa nama elysha.. tapi i cakap macam org pelat pulak sebut lysha lysha.. :P

Advertisement

Advertisement